CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2009. máj. 12.

Kevésen múlott a siker (videókkal frissítve!)

Leo FC - Oli e Gino CF 4:3 (2:0)
Sportcentrum, 10 néző
Oli e Gino CF: Szentendrei - Sámpár, Horváth - Kauker, Novothny - Lesták
Cserék: Tolnai, Tóth, Schindler, Szabó Z. (c)
Gólszerző(k): Lesták (2), Szabó Z.

Zuhogó esőben, mély talajú pályán kezdődött a szerda esti szuperrangadó, ahol a tabella élcsoportjának két jól felkészített csapata feszült egymásnak. Szabó Zoltán csapatkapitány (képünkön Sámpár Zoltán pokróckemény hátvéddel) a melegítés közben elmondta, épp ezért nehéz meccsre számít, ám a bajnokságnak komoly célokkal nekivágó "pizzások" nem engedhetnek meg magunak még egy botlást.

Ennek szellemében kezdődött a találkozó, ahol az elmúlt heti fiaskó után érthetően javítani akart a Gino-legénység. Sajnos sérülés miatt Szmandrát, Kertészt és Szabó P.D-t nélkülöznie kellett a gárdának. Talán a rossz időjárás (értsd szakadó eső) vagy a kései időpont miatt (21 órakor kezdődött a meccs) az első játékrészt átaludták a fiúk. Novothny révén voltak ugyan ígéretes próbálkozások, ám csupán a Leo FC két ratyi gólját (egy kötény meg egy öngól) jegyezhették fel a krónikások.

A második félidőben aztán beindult a jól ismert Gino-henger: A házi góllövőlistát vezető Lesták duplázott, míg Szabó Z. egy szemre is tetszetős akció végén parádés gól ragasztott a bal felső sarokba. Ekkor az extázisban lévő szurkolók már azt hitték megvan a győzelem, ám újfent két igencsak elkerülhető találattal megfordította az állást a Leo FC. Kauker ugyan a végén egalizálhatott volna, ám a lábában maradt a gól (a qrva életbe :D). Jövő héten már kötelező a győzelem.

FRISS HÍR egyébként, hogy megrendeltem a JAKO mezeket a magyarországi forgalmazótól, tájékoztatásuk szerint május 20-a körül várható a csomag érkezése. Akik olyat kértek, azoknak írom (Sámpi + CSK), hogy úgy tűnik működik hosszúujjú megoldás is. Kérem, akik még nem hozták be a lóvét (3990 Ft + 200 Ft postaköltség), azok legkésőbb jövő keddre dobják be a közösbe. Végül pedig az olyannyira várt videók.   




19 KOMMENT:

Névtelen írta...

pedig már nagyban kerestem :)
Szerintem szép volt fiúk, javítható hibák voltak csak :) + végre erőltettük kicsit a szélen is a játékot. Összességében jól muzsikált a csapat, de hát ilyen a foci!
Cs

Névtelen írta...

szép volt oli e gino :) sztem jó meccs volt...további sok sikert a bajnokságban :)

Üdv:LEO FC

Névtelen írta...

Kösz srácok, nektek is!
Gino CF

Névtelen írta...

Igen, a pályán belülről nézve is kemény (a szó jó értelmében) és hajtós meccs volt. Nagyon sajnálatos, hogy a küzdés ellenére sem tudtuk a titkon remélt győzelmet elérni. A küzdés alatt értem a csatárok, középpályások, a védők és nem utolsó sorban a "Fehér Bálna" lenyűgöző teljesítményét. Ahogy azt a Peti is említette, lehetett látni a csapatjátékra emlékeztető jeleket a Gino játékában, viszont e mellett az emberfogás tekintetében is van még mit csiszolni. Rendkívül jó apropója mindezek gyakorlására a vasárnap du.-i műfüves foci, amire ismételten szeretném felhívni többi lelkes Gino csapattársa(i)m figyelmét!!!

Tehát mindenkit szívesen látunk és gyertek el minél többen, ha egy mód van rá!

Üdv, Sámpi

Névtelen írta...

Hali!
A cikkel kapcsolatban megjegyzem, hogy sajnos a 3. bekapott gól rajtam pattant meg és úgy vágódott védhetetlenül a kapuba:( tehát 4-ből 2, öngól vagy megpattant lövésből származik...
A vasárnapi focikon én valószínűleg sajnos nem mindig tudok részt venni (igaz eddig sem tudtam:)) egyéb irányú elfoglaltságaim miatt (értsd:munka),de úgy néz ki, hogy most vasárnap ráérek majd=>rám is férne a labdaérzékenységem javítani..:)
U.i.:Külön öröm, hogy Lesták Úrat régi fényében látjuk újra tündökölni, komoly sérülését követően.
STomi

Névtelen írta...

Nagyon-nagyok a videók, még több ilyet, az rajongói boltok eladási statisztikái szerint a Tóth Bandi nevével fémjelzett termékek messze a legkeresettebbek, nem játszani őt nagy hiba lenne, a szurkolók imádják, mint az a videókon is láthatók. :)

Vezetőség :) :) :)

Névtelen írta...

játszatni

Rajongó írta...

BANDI A KIRRRRRRÁLY!!!

ÉLJEN A CSÉKÁ, A MI VEZÉRÜNK!!!

Névtelen írta...

Abba tényleg beleértél, Tomi??? Nem is vettem észre, bazdmeg... Komoly. Amúgy kösz Sámpi! :-) Vasárnap remélem ki tudok menni, mert tényleg kellemes az a kis mozgás. Ja, és a videók tényleg kurva jók! Főleg Z nyilatkozata! :-D

Névtelen írta...

A Fehér bálna voltam... :-D

Tunya írta...

Zsniáliss, zseniáliss zseniáliss gyerekek!!!! Külön piszok jó érzés a videókat látni'
Meglesz a jövő heti meccs!
PS: A fényképen szereplő szárjainknak ajánlom a kép profilképpé tételét az iwiwen! Remekül elkapott pillanat, piszok jó fotó :D:D:D:D:D:D:D:D

Névtelen írta...

Nagyon profi lett ez a blog.
Bgy

Névtelen írta...

ÓRIÁSI!!!!!
JEEEEEE!!!!!!!!!!!
javaslom, hogy mindig legyen majd ilyen!!!!!
STomi

Névtelen írta...

JEEEE sztem is
muhahaa
Bandi

Névtelen írta...

Természetesen lesz foci: STM 17:30, vasárnap.
Várom a visszajelzéseket, h hányan leszünk!
Bgy

Névtelen írta...

Cs jelen, amennyiben abbahagyja a munkát nálatok te gólzsák!

Névtelen írta...

Én megyek focizni!
Zoli

Névtelen írta...

Sziasztok!

Ha nem gond, és odaérek, akkor én is mennék focizni.
Üdv:

Sajó

Névtelen írta...

én nem tok menni megint sorry....
Bandi