CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2009. máj. 19.

Rögös út

Oli e Gino CF - Jutas FC 4:7 (2:4)
Sportcentrum, 25 néző
Oli e Gino CF : Szabó D. - Schindler, Sámpár - Kauker, Novothny - Szabó P.D.
Cserék: Szabó Z.(c), Tóth, Kertész, Szmandra, Lesták
Gólszerzők: Kauker (3), Lesták

A múlt heti özönvíz után ezúttal tökéletes 'fociidő' jutott a narancsosoknak, talán ez is közrejátszott, hogy már a bemelegítés is rendkívül jó hangulatban telt, míg a csapat remek figurákkal kápráztatta a nagyérdeműt, több sztárjátékos is szóba elegyedett 1-1 szurkolóval. Szükség is volt a hazai pálya nyújtotta előnyökre, hiszen a Gino az elmúlt két fordulóban pont nélkül maradt, és a kezdeti sikersorozat ellenére már bizonyos, hogy a csapat a nyári szünetet a tabella közepén tölti.

A kezdő sípszó mindenesetre szemmel láthatóan váratlanul érte a fiúkat, a kötelező rohanás mellett percek teltek el, mire megjelentek az első, már ezerszer begyakorolt taktikai figurák, míg a Jutas FC gyors kontráival korán megszerezte a vezetést. A narancs gárda azonban nem arról híres, hogy megijedne a kihívástól, El Kaukero révén hamarosan egyenlő volt az eredmény, és őrűlt hajsza kezdődött a 3 pontért. Sajnos 1-1 egyéni, vagy taktikai hibának köszönhetően a pizzásoknak az üldöző szerep jutott, és bár becsülettel hajtottak a fiúk, a félidő 4:2-es eredménye jelezte, ez így kevés.
A második félidő ugyanott folytatódott, ahol az első félbeszakadt, a feltüzelt Gino-legénység mindent megtett az egyenlítésért, aminek köszönhetően gyakran kettészakadt a pálya. A gyilkos rohanást csak Szabó P.D. bődületes jobb tenyere szakította meg, a jogos 2 perces emberelőnnyel azonban nem tudott élni az ellenfél. Van Lesták és a Gino idei első mesterhármasát jegyző Kauker úr harcos találataival már-már fórba került a gárda (6:4), azonban a kinyílt védekezés kinálta lehetőséget kegyetlenül kihasználta az ellen, az utolsó percekben bekapott gól pedig végleg eldöntötte a mérkőzést.

Különös pikantériája az estének, hogy Kertész úr a mérkőzés után lemondta az előre egyeztetett interjút, a La Gazzetta dello Sport értesülésére pedig (miszerint a szezon felénél feláll a kispadról és állítólag az albániai Memaliaj női tollaslabda csapatának segédedzője lesz) szűkszavúan reagált:

- A szívem a Gino-é. -


Külön gratulálok Kauker úrnak a kiváló ma esti teljesítményéért, valamint Sámpár úrnak, aki élesben is kipróbálta a védelem legújabb taktikai elemét, az emberfogást, valamint továbbra is várunk minden lelkes Gino-tagot a vasárnapi focikra, és ne feledjétek: a jövő heti mérkőzéssel zárul a szezon első (nagyobbik) fele, a megjelenés kötelező, ezt már tényleg hozni kell!

16 KOMMENT:

...:::szpd:::... írta...

Gratulálok a tudósításhoz, igazán nagyszerű lett. A vasárnapi focit most épp ügyelet miatt nem tudom vállalni, kérdezném, hogy június elejétől - a bajnoki szünetben - nem tudnánk -e egy hétköznap estét (is) kijelölni a közös focira. Többen el tudnának jönni.

Ami a meccset illeti, úgy látom, újfent a saját kardunkba dőltünk, hiszen súlyos védekezési hibákat vétettünk a kapott góloknál. Utolsó emberként nem szabad labdát veszteni, a kapust - főképp, ha egy éve nem védett - nem szabad kiszolgáltatott helyzetbe hozni, a helyzeteinket meg be kell lőni. Ezzel most áfkorz magamat is krizitáltam. A Kauker, Lesták, Sámpár triónak pedig riszpekt, csakúgy, mint Somának, aki úgy látom kezd beilleszkedni a csapatba.

Névtelen írta...

Baaazdmeeeeg!!! Neeeeee!!! Én meg a cikk végéig abban a hitben voltam, hogy mi nyertünk, hisz a tudósításban a Gino neve mellett szerepel a több gól, szóval ezt javítom. Vagy ne? De mi a fasz van? Ilyen jó volt a Jutas??? Nem szabad leszakadni az élmezőnytől, de legalább is meg KELL(ene) őrízni az 5. helyet... Peace. Ui.: a hétköznapi gyakorlás (szerda kivételével) nekem is jobb lenne! Szendi :-(

Névtelen írta...

Ma olvastam a Gazetta hasábjain, hogy Kertész Úrat nem más csábítgatja, mint maga Don Berlusconi. Szerintem ezt ne hagyjuk! Cs-nek azonnali szerződéshosszabbítást (min. 2011-ig) és sört követelek!
Bgy

Névtelen írta...

Először is köszönöm a dícséreteteket és az elismerést. Ami engem boldoggá tenne ezen felül/kívül, ha mindannyian legalább ugyanilyen elánnal, akarással és elkötelezettséggel küzdenénk a pályán, továbbá próbálnánk a "balfaszság" kategóriába tartozó hibákat végleg az öltözőben hagyni. Ez mind a hasonszőrű védő kollegáimra és támadó szellemű csapattársaimra igazak.

A post tényleg zsír lett CS :))))!

Jahh Csabi..."eddíg szerettelek, tiszteltelek...,de ha a következő meccsen nem segítesz Csobu...azt mondom fordulj fel Bazzeg"


Üdv,Sámpi

Névtelen írta...

:) Cs

Névtelen írta...

ja, és megjöttek a mezek, úgyhogy nagyon csinosak leszünk jövő héten, én például a mezben alszok! Cs

Névtelen írta...

Csabi nagyon nagy lett a tudósítás!:)Köszönöm az El Kaukero kitüntető jelzőt!Nagy harc lesz a házi gólkirályi címért Bogyó!:)Vasárnap nemtok focizni menni,mert melózok:(

El Kaukero:D

Névtelen írta...

A mezek tényleg nagyon csinik!Egész focista kinézetem van benne!A jövő héten meg mindenképpen nyerni kellene!
Ja és persze FORZA GINO!
Zoli

Névtelen írta...

Nincs vasárnap foci nélkül!
Írjon aki tud jönni!
Bgy

Névtelen írta...

Cs jelen, bár fátyolos tekintettel...
Ciao Paolo, grazie!

Oli E Gino CF írta...

Na srácok? lesz holnap 4-5 ember, vagy nem??? + Szendi külön!

Névtelen írta...

Máté,Bandi megy....
muhahahaaaaaa

Bandi voltam


UI:eső esetén NEM:)

Névtelen írta...

Na végre! Remek hírrel indul a nap!
U.I. : ne kékbe gyertek, mert az az ellenfél.

szpd írta...

Este hétig ügyelek a szerkesztőségben, úgyhogy nekem felejtős.

Névtelen írta...

akkor 18:00 stadion műfüves?
új mezek jönnek vagy a régi kopott szarba kell...?:)

Névtelen írta...

A mai foci ELMARAD!
Az edzőpartnerünk képviselője felhívott, hogy nagyon kevesen lennének.
Legyetek szívesek tájékoztassátok egymást hátha valaki nem olvassa addig a blogot.
Bgy