CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2009. okt. 22.

Új játékos a láthatáron

Jó hír minden, a Gino CF jövőjéért aggódó szurkolónak, hogy a csapatvezetés már a következő szezonra gondolva kémleli az átigazolási piacot. Hosszú tárgyalássorozatot követően sikerült a narancs gárdába invitálnunk az első osztályban ezüstéremt szerző Horváth Kert FC vezetőjét, a kiváló támadói képességekkel megáldott, csupaszív Horváth Lászlót, aki ma, azaz csütörtök este érkezik próbajátékra, s mutatkozik be a drukkereknek.

A tehetséges csatárról Szabó Zoltán csapatkapitány is elismerően nyilatkozott. - Régóta figyelemmel követem Lacika pályafutását, s úgy érzem, mind technikai és fizikai téren, mind pedig a Gino szempontjából különösen fontos emberi oldalról nagyot nyerhet vele a csapat. Bízom benne, hogy mielőbb megegyeznek a részletekben Kertész Csaba technikai vezetővel, s aláírhatjuk a hosszútávú szerződést - mondta el kérdésünkre Szabó Zoltán.  

2 KOMMENT:

Unknown írta...

Tisztelt Csapatvezető!

Mivel Horváth László személyében egy kiemelkedő kvalitásokkal rendelkező csatárról van szó, a kivásárlási ára nem kevesebb mint 1 száz millió csillió pulykamell:) A tétel átadható Burján Jenőnek a hét bármely napján személyesen a legjobb étteremben a Horváth-kert Vendéglőben! :):):)
Köszönettel: IronJenci:)

Oli e Gino CF írta...

Tisztelt IronJenci!

Kertész Csaba technikai vezetőnk a napokban véglegesíti Horváth úr szerződését, s ez ügyben természetesen fel fogja keresni önöket is, hogy megállapodjanak az átigazolási díjról. A pulykamell mellett tisztelettel javasolnánk a cigánypecsenyét is, mint helyi specialitást.

Üdvözlettel:
az Oli e Gino CF vezetősége