CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2009. okt. 20.

Kirobbanó siker

Oli e Gino CF : Leo FC 4:3 (2:1)
Sportcentrum, 8 néző
Oli e Gino: Szentendrei - Sámpár, Szabó Z. (c) - Kertész - Lesták, Kauker
Gólszerzők: Lesták (2), Kauker (2)


A szezonvégi Leo FC elleni szuperrangadón aggódó pillantá- sok kereszttüzében állt a kezdő sípszóhoz az Oli e Gino , a hazai szurkolótábor vehemensebb tagjai a vezetőséget szidalmazták még a játék első perceiben is.

Valóban, nem sikerült múlt héten meglepetéssel szolgálni a Hunga- ropharma ellen, és az elmúlt időszak hullámzó teljesítménye, Schindler sérülése, valamint az ifjú Novothny jogi procedúrája után nehéz meccs várt a narancs gárdára. Ezért is volt érthetetlen, hogy összesen 6 játékost neveztek a mérkőzésre, és kezdetben még senki sem látott ebben edzői bravúrt.

Még a legoptimistább szurkolók is a fiúk fizikai állapotáról érte- keztek, amikor a Leo FC gyors passzjátékkal megindította első rohamait. Azonban vagy a kapufának, vagy az elmúlt időszakban újra szárnyaló Szentendreinek köszönhetően a labda elkerülte a hálót.

A kezdeti megilletődöttség után gyorsan felvette a ritmust a csapat, és egy rövid passzjáték után a Hurrikán, El Kaukero talált közelről a hálóba. Az ellenfél válasza sem váratott sokáig magára. azonban a magas fordulatszám és a nyomás régi ismerősei a Gino-s fiúknak. Legjobban az abszolút közönségkedvenc Lesták pörgött fel, és a házi gólkirályhoz méltón bődületes erővel lőtte be a forduló gólját a felső léc alá, a kapusnak esélye sem volt. (2:1)

Fordulás után viszábblépett a csapat, az eredmény tartása volt a cél, azonban egy elrontott kitámadás, valamint egy kiváló szabadrúgás után gyorsan fordult a kocka. (2:3)
Azonban ez a hidegzuhany sem tudta lehűteni a srácokat, és az első félidőhöz hasonlóan Lesták és Kauker ismét betalált, sokadszorra bizonyítva helyüket e patináns gárdában. (4:3)

Bogyó 2. gólja



Az egész csapat által kihajszolt 4. gól után már rutinból oldotta meg a kötelező labdatartást a hátsó szekció, a fantasztikus formában lévő Szabó-Sámpár kettős Kertész segédletével szinte felőrölte az ekkorra már igencsak kapkodva játszó Leo FC támadásait, a végén a nagyobb arányú győzelem lehetősége is felcsillant, azonban az eredmény már nem változott.


Villámakció Gino-módra


A mérkőzés végén elégedettek lehettek a fiúk, a kezdeti komorság a lelátón spontán örömünneppé változott, így ami rendkívül fontos: jó hangulatban tud készülni a csapat a szezon immáron legfontosabb találkozójára, a 6 pontos ki-ki meccsre a Jutas FC ellen.

A megjelenés kötelezően ajánlott, az ötödik hely elviekben a feljutást is jelentené.

9 KOMMENT:

Unknown írta...

Szép volt fiúk!
következő meccsre tudok már menni!
Bandi

szpd írta...

Gratulálok srácok, a csapat ismét bizonyította erejét. Remélem jövő héten már tudok menni, mert a Jutast egész egyszerűen kötelező megverni! A tudósítás pedig ismét kiváló minőségű, riszpekt a jóképű szerzőnek.

Névtelen írta...

Gratulálok srácok! Nem semmi! Sajnálom hogy nem lehettem ott. Tolnai

a jóképű szerző írta...

te ki manipulatív :)

Névtelen írta...

Gratulálok srácok! Örülök h behúztátok ezt a nagyon fontos 3pontot! A jutas ellen már én is ott leszek , ha minden igaz! Sajnálom h nem tudtam menni a mostani mecsre! Külön riszpekt a két góóóóól-vágónak! :P

Szmandra

Névtelen írta...

Minden távolmaradónak megbocsátunk, ha a csütörtök esti focira eljöttök!!!!
Bgy/LG

Névtelen írta...

Én is csak gratulálni tudok srácok!!!
Öröm, hogy így megfogyatkozva is hoztátok!
A lábam máris sokkal jobban van!:)
Most úgy néz ki, hogy ha nem is játszani, de azért legalább odamegyek ma egy kis pacsizásra az esti focira....
STomi

Unknown írta...

Nah jól van Tomi pacsira egye fene!
Én megyek ma Kossuthba meg a Tolnai is remélem!
Bandi voltam

Névtelen írta...

Gratula mindenkinek aki ott volt a meccsen!Akik meg nem csak annyi,hogy írják már be ide be,ha nem tudnak jönni!Amúgy semmi para ezzel nem ebből élünk.
Zoli