CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2009. okt. 13.

The goalkeeper strikes back

Oli e Gino CF - Hungaropharma Zrt 1:4 (0:1)
Sportcentrum, 10 néző
Oli e Gino CF : Szentendrei - Sámpár, Tolnai - Szmandra, Lesták - Novothny
Cserék : Szabó Z.(c), Kauker, Turányik, Kertész
Gólszerző : Tolnai (42')

A remek idő miatt csak a legkeményebb fanatikusok látogattak ki a Sportcentrum dühöngőjébe a bírók elleni mérkőzésre, ami talán még az időjárásnál is csípősebbre sikeredett. Mindenki tudta, hogy nehéz meccsre számíthatunk, azonban ami ezalatt az ötven perc alatt történt, az minden várakozásunkat felülmúlta.

Új felállásban kezdett a Gino, Tolnai nagyszerűen helyettesítette Schindlert a védelemben (a kiváló hátvéd a legutolsó mérkőzésen szenvedett sérülést, lábműtéten esett át, orvosai szerint rövid időn belül már megkezdheti a labdás gyakorlatokat), míg a támadószekcióba hosszú idő után újra visszatért Szmandra Kálmán.

A fogadóirodákban 'tuti kettesnek' tartott mérkőzés remek első félidei játékot hozott, a bírók technikai fölényét kiváló csapatjátékkal ellensúlyozták a fiúk, és hiába a 30%-os lejtő, nem is találtak rést a Gino védelmén az első 20 percig, amikor is az összegyűlt szabálytalanságok miatt büntetőhöz jutott az ellenfél. A bekapott gól után több reménykeltő helyzet is akadt, azonban a félidőt 0:1-es eredménnyel zárta a csapat.

Szünetben kisebb közjáték alakult ki, a szurkolók egy része rendszerellenes jelszavakat hangoztatva csalással vádolta meg a bírót, irányába több napraforgómag is eldobásra került, mire a biztonságiak főnöke kijelentette, hogy mindenki korrupt.

A második félidőben már a technikai tudás érvényesült, és a csupaszív játék, valamint az egész meccsen hihetetlen teljesítményt nyújtó Szentendrei fantasztikus védései ellenére a különbség csak nőtt, a 4 bekapott gólon a rengeteget mozgó Tolnai gólja is csak szépíteni tudott.

Mindazonáltal emelt fővel távozhattak a fiúk, a vereség ellenére is a szezon egyik legszebb játéka volt, egységes és elszánt csapatként küzdött a Gino, hasonló teljesítménnyel már hosszútávra lehetne tervezni, valamint ne feledjük a bírók pontosan 7 góllal rúgtak kevesebbet, mint legutóbb.




Végezetül egy villáminterjú a mérkőzés legjobbjával, Szentendrei Zoltánnal:

- Zoltán, elképzelhető, hogy részt vesz a közeljövőben valamelyik teremfocin?
-Igen.
-Köszönöm az interjút.

13 KOMMENT:

Névtelen írta...

Cs! Te egy ÁLLAT vagy!!! :-DDD
Egyébként szép volt fiúk, MINDENKI kiválóan küzdött!!!
Szendi

szpd írta...

ez kemény cs, riszpekt. meg aztán gratula mindenkinek, nekem sajna csak a meló jutott kedd estére. azért a villámintejú á la index nagyon odabasz.

Névtelen írta...

:):):)
Te teljesen hülye vagy!
Nagyon nagy lett!
Zoli

Névtelen írta...

Szendi!
Így még nem láttalak védeni!
Klasszis teljesítmény!
Bgy

Névtelen írta...

Kösz Bogyó!!!
Remélem, lesz még ilyen meccsem, főleg a hátralévő fordulókban... :-)
Szendi

Névtelen írta...

Ja és még annyi - mert nem akarok mocskolódni itt a blogon - hogy eddig csak haragudtam a Hungaropharmára, de most már rühellem az egész sleppet!!! Utalás Pogány másztá levelére...
Szendi

Névtelen írta...

na mi lesz este gyerekek?
Cs jelen a focin

Névtelen írta...

éjóó ma nem tudok menni! :( Tolnai

Névtelen írta...

És a Bandit nem fűti a fociláz?

Névtelen írta...

nem tok menni srácok,uppsz lehet későn szóltam(írtam)..
Sorry

Névtelen írta...

oszt ki vagy?

Névtelen írta...

mamimegyünk!háhá
Bandi and Máté

2009.10.18

Névtelen írta...

Gyertek csak!!
Zsíír!
Bgy/LG