CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2009. szept. 4.

Második esély

Az európai topligák közt utolsóként a veszprémi VI. osztályban is felharsan a kezdő sípszó, a sokak által csak 'titkos befutóként' jegyzett Oli e Gino gárdája jövő kedden a II. esély csapatával csap össze az Eskimo pályán.


- Mindent megteszünk, hogy ne legyen fagyos a hangulat, hasznos felkészülési időszak van a hátunk mögött. - mondta Szabó Zoltán Ernő csapatkapitány a nyári szünetet záró sajtótájékoztatón.


- Hosszú volt a a szezon első fele, nagy nyomás nehezedett a fiúkra, most azonban végre kipihent játékosokat küldhetek a pályára - reagált a kritikákra, miszerint a tantrikus labdakezelés tréning (meccsnézés) nem tekinthető alapozásnak. Továbbiakban megtudhattuk, hogy a cél továbbra is a scudetto, valamint hogy az új mez kifejezetten jó tapintású, kedden már ebben a szerelésben lépnek pályára a fiúk.

A Gino az idei nyáron nem volt túl aktív az átigazolási piacon, a szurkolók azonban mégsem elégedetlenek, hiszen az amúgy is 'bitangkemény' kerethez egy régi ikon, Turányik András tért vissza.

- Rendkívül hasznosak voltak az elmúlt hónapok számomra, mint emberileg, mint játékosként rengeteget tanultam, remélem hamarosan bebizonyíthatom a szurkolóknak is. - mondta sejtelmes mosollyal a Svédországból hazatérő gólvágó középpályás.

A tavaszi szezont a Gino az ötödik helyen zárta, matematikailag minden lehetséges, és a rajongóknak jogos elvárása a dobogós helyezés egy ilyen nagy múltú klubtól.


9 KOMMENT:

szpd írta...

nagy király vagy cs! :D :D :D

Névtelen írta...

Best of Cs!
Zsír lett! :D
B

Névtelen írta...

Jó lett a cikk!:)

Névtelen írta...

Mekkorát írtál már!!! Hajrá Gino!
Szendi

Névtelen írta...

Inkább azt írjátok meg gyerekek, h kire számíthatunk kedden! Cs
a Schindler-trióval mi a helyzet? h az El Kaukero-csportról már ne is beszéljünk :)

Névtelen írta...

Szevasztok!
Én biztos,h ott leszek!:)
EL Kaukero

Névtelen írta...

Nyugodjááá meg!én is ott leszek!
Bandi

Névtelen írta...

ha Bandi azt írta, hogy megy akkor én is menni fogok...
Szombati esti információ ugyan, de Tolnai sporttárs is jelzte részvételi szándékát a derbin.

STomi

szpd írta...

Én nem leszek, mert hív a munka, de Litérről is ezerrel szórítok a Gino-kollektívának.