CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2009. szept. 8.

Idény eleji 3 pont

II-ik Esély - Oli e Gino CF 2:4 (1:2)
Eskimo pálya, 10 néző
Oli e Gino CF: Szentendrei - Schindler, Tóth - Kauker, Tolnai - Lesták
Cserék: Szabó Z.(c), Kertész, Turányik
Gólszerzők: Schindler, Lesták (3)

A hosszú nyári kihagyást követően egyből idegenben kezdett a vadiúj szerelésben pályára lépő "pizzás" egyesület, melyben egy régi-új arcot láthattak viszont a csapatot Icecream Land-re is nagy számban elkísérő hívek: a több hónapig Svédországban légióskodó, majd idén hazatérő betonkemény védőt, a délceg Turányik Andrást.

Egy apró afférral kezdődött a találkozó, ugyanis a vendégek kapusa - aki két hét múlva Szardínián vesz részt próbajátékon a Cagliari csapatánál - épp, hogy a kezdő sípszó elhangzása előtt ért a helyszínre és csak a bíró, valamint a hazai focisták sportszerűségének volt köszönhető, hogy nem nélküle kezdődött el a mérkőzés.
Mindez pár percen belül meg is bosszulta magát: egy veszélytelennek tűnő hazai támadás közben véletlenül kapura tévedő lövés a fejben még messze járó hálóőr kesztyűjéről egyenesen a hálóba pottyant... Nemhogy a ledöbbent csapattársak, hanem maga a góllövő játékos, és még a meccset dirigáló játékvezető sem hitte el a történteket. Ennek ellenére nem törtek össze a fizikailag és technikai tudásban is jobb narancsosok, így fokozatosan növelték a hazai kapura gyakorolt nyomást és szebbnél szebb helyzeteket dolgoztak ki. Elsőként Lesták vette be az amúgy jó kapus benyomását keltő srác hálóját, majd egy gyönyörű kényszerítőzés végén Schindler talált be, aki ezzel feliratkozott az Oli e Gino CF népes góllövőlistájára. Ezzel már a vendégeknél volt az előny, akik nem is engedték azt ki a kezeik közül a félidő végéig.

A második játékrészben aztán már Szentendrei is bizonyította, hogy nem véletlenül bíznak benne már évek óta a "pizzások" vezetői, majd Lesták ért el közelről találatot, megnyugtatóvá téve ezzel a vendégek előnyét. Ez kissé vissza is ütött, hiszen egy félpályán eladott labdának köszönhetően megint egy gólra zárkózott fel a hazai egylet. Ám nem tarthatott sokáig az örömük, ugyanis a gólérzékeny Lesták nem adta alább egy mesterhármasnál és duplájára növelte a különbséget, ami aztán nem is változott a meccs végéig.

Az újonnan begyűjtött három pont, az idegenbeli győzelem viszont csak akkor lehet értékes igazán, ha jövő héten a Jutasi úti katlanban is diadalmaskodik a Gino CF idénybeli első rangadóján, a tabellán két hellyel előtte tanyázó Red Label ellen. Máskülönben tovább nőhet a szakadék az élmezőny és az esetleges feljutáshoz vezető út felé.

12 KOMMENT:

Névtelen írta...

A Red Label lesz a következő ellenfél. SC 18:00 (15.09.2009)

Névtelen írta...

Valóban. Egy sorral elnéztem a sorsolást... :-( Köszönöm, kedves névtelen!
Szendi

Névtelen írta...

Ne feledkezzünk meg Kauker G. kiváló teljesítményéről, aki a csapat motorjaként széthajtotta és szétforgácsolta ellenfelünk védelmét!
Jövő héten nehezebb meccs vár ránk, addig is mindeki tanulmányozza és gyakorolja az edzőbá által újonnan bevetni kívánt technikai elemeket!
Bgy

Névtelen írta...

Valóban. Teljesen méltatlan, hogy nem említettem meg a FIÚ kiváló játékát!!!
Szendi

Névtelen írta...

most én kérdezem, hogy kivel rúghatom a bőrt ma délután?
A Bandi és ÉN úgy néz ki, hogy megyünk és maximálisan (a mondhatni már szokásos) vehemenciával odatesszük magunkat:)
STomi

Névtelen írta...

Cs jelen

Névtelen írta...

Én is leszek. Zoli

Névtelen írta...

én is leszek!
Kauker

Névtelen írta...

én a kedvenc Jelen Pivo-s pólómban megyek! Tolnaii

Névtelen írta...

Tominak ma van a szülinapja!!!
NYERNI KELL!!!!
Bandi

Névtelen írta...

nem mintha nem kellene mindig nyerni....
Kosokkal mindenki vigyázzon!!!


Bandi

Névtelen írta...

Semmi cikk a tegnapi meccsről?