CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2009. máj. 27.

Hajszálon múlt a győzelem

Oli e Gino CF - Invitel 3:3 (1:2)
Sportcentrum, 30 néző
Oli e Gino CF: Szentendrei - Schindler, Sámpár - Kauker, Tolnai - Lesták
Cserék: Szabó Z.(c), Kertész, Tóth, Szabó P.D., Horváth, Szmandra
Gólszerzők: Tolnai, Kauker, Szmandra

Nem titok, az elmúlt hetekben kisebb hullámvölgybe került az Oli e Gino CF csapata, s ez bizony az eredményeken is meglátszott, sorra bukta el a meccseket a gárda. Épp ezért a tavaszi szezon zárómeccsén, a tabella hátsó felében tanyázó Invitel ellen bizonyítási vágytól fűtve futott ki a pályára az új Jako mezgarnitúrában feszítő "pizzás" egylet.
A mérkőzés első félideje kiegyenlített erők küzdelmét hozta, habár a vendégek legtöbbször védekezésre kényszerültek a helyzeteit sorra elpuskázó Gino ellenében. Meg is lett a böjtje a könnyelműségnek, ugyan Kauker betalált, ám két ellencsapásból gólt tudott szerezni az Invitel, így hátrányban vonult szünetre az ultrák által rendületlenül buzdított házigazda.
A második játékrészben aztán újfent beindult a jól megszokott Gino-henger. A narancsok több ízben is beszorították ellenfelüket, ám hol a kapus védett bravúrral, hol pedig a kapufa segítette az előnye tudatában védekezésre berendezkedő vendégeket. Az agilis Tolnai találata aztán kisebb eksztázisba ejtette a déli kanyar huligánjait, akik drapériát is kifeszítettek a csapat tiszteletére. Ekkor mindenki biztos volt abban, hogy a Gino úgymond bedarálja az ellenfelet, ám az egyébként jól védő, bravúrokat is bemutató Szentendrei, valamint az addig stabilan muzsikáló védelem hibájából újabb gólt szerzett az Invitel. Egy perc sem telt el a középkezdés után, amikor Tolnai megiramodott, átcselezte magát a védők gyűrűjén, ám lövését hárítani tudta a vendégek kapusa. A kipattanóra azonban érkezett a sérüléséből felépült Szmandra, s cimbalomszögből ellentmondást nem tűrően bombázott a kapuba.
Sajnos a hátralévő néhány perc már csak helyzetekre volt elegendő, újabb gólt nem tudott szerezni a Gino, így a tavaszi szezon zárómeccsén egy pontnak örülhettek a csapat mellett hűen kitartó szurkolók.
Szabó Zoltán csapatkapitány a mérkőzés után elmondta, az utóbbi hetek botlásai ellenére elégedett a csapat teljesítményével, s büszke arra, hogy az élbolytól alig leszakadva, a tabella ötödik helyén várhatja az őszi folytatást az Oli e Gino CF.
A merész taktikai húzásokért felelős Kertész Csaba csk-helyettes sem volt bosszús a döntetlenre végződött meccs után, mint mondta, a nyári alapozás minden bizonnyal elegendő lesz arra, hogy komoly taktikai arzenált sajátítson el a csapat, s a bajnokság végeztével feljutást ünnepelhessenek a drukkerek.

8 KOMMENT:

Névtelen írta...

A cím helyes. Hajszálon múlt az Invitel győzelme :-)

Névtelen írta...

Nos igen, megérdemeltük volna, hogy elbukjuk ezt a meccset, olyan gyalázatosak voltunk... Még most sem térek magamhoz. Azt meg nem vágom, melyik gólnál hibáztam (a cikkből azt sejtem, hogy az utolsónál, amikor háromszor passzoltunk az ellenfélhez és néztük, ahogy ziccerbe kerül a csávó), bár végül is, kurvára mindegy, mert nem azon múlt, hanem a 23 ezer kihagyott helyzeten, az egyéni balfaszságokról nem is beszélve. Mintha az új mez miatt nem ismertük volna meg egymást a pályán... Sebaj, még szerencse, hogy ebben a szezonban az uccsú meccs volt. Ja és még annyi infó, hogy nemrég jöttem a balesetiről, ahol begipszelték az kisujjam... Szóval hálás vygaok a dófiúnak is, aki szétkúrta a kezem... FASZOM!!!!
Szendi

szpd írta...

Jobbulást Zoltán, remélem hamar felépülsz. Nem tudom mire vélni azonban a hangnemet. Tényleg sok múlott a kihagyott helyzeteken, s a védekezésben is komoly hibákat vétettünk, ám nem érdemes ezen rágódni, s másra hárítani a felelősséget. Hiszen mindenki hibázik, néha többször is, mégsem üvöltözünk vele a pályán. Mert abban biztos vagyok, hogy a mindenki a legjobbját próbálja nyújtani, akkor is, ha néha ez nem tükrözőúdik a teljesítményben.

Ami pedig az Invitel hajszálon múlt győzelmét illeti...hááát. Az előrerúgjuk a nagy darab csatárnak, aki lefedezi aztán vagy befordul vagy lepasszolja játék elég egysíkú, ámbátor összejött néhányszor. Persze felesleges ezen vitázni, jó meccs volt és kész. :D

Névtelen írta...

hát, egyetértek Szendi kapus kollégával, megérdemeltük volna a győzelmet :) Köszönöm a dícséretet a cikk írójának, én igyekeztem ;) Lám, igazam lett: az új mez nem hozott szerencsét... :P
Nem baj fiúk, fel a fejjel! Mindig van lejjebb is :D
Sok sikert a továbbiakban,
a kapus

Unknown írta...

Szevasztok!

Én vagyok "nagy darab csatár"..Köszönöm eme megtisztelő titulust.Jó meccs volt,és bocs a kapustól(bár nem tudom ki bántotta).Közelebb álltunk a győzelemhez,de majdlegközelebb!

Sok Sikert!

Névtelen írta...

Nyilván nem direkt akarta szétrúgni a kezem, csak túlságosan kellett neki a labda, előfordul... :-)
Pít! Ne érts félre, nem akarom áthárítani a felelősséget senkire. Nekem az fáj, hogy az egyre jobb csapatjátékunk most valahogy széthullott egy szempillantás alatt, előzmények nélkül(?). A kihagyott helyzetek szerintem azon is múlnak, hogy ki, mikor érkezik a meccs kezdete előtt, mennyire tud bemelegíteni, hányszor tud kapura rúgni, hogy legalább azt eltalálja, amikor aztán később helyzetbe kerül a mérkőzésen. Ráadásul a saját kapusának is segít, ha többször bök kapura... Nem? Ami pedig az egyszerű, egysíkú játékot illeti (hogy nagydarab csatár, stb), nos erről mindig is különbözni fog a véleményünk, mert én úgy gondolom, hogy a focit gólra játszák elsődlegesen, majd szépségre másodlagosan. Szóval figurázhatunk, cselezgethetünk kurva sokat, szarrá színezhetjük a játékot, ha egy nyamvadt helyzetet sem tudunk berúgni, ba***hatjuk az egészet... :-(
Peace és Forza Gino! Pénteken találkozunk, remélem! ;-)
Szendi

Névtelen írta...

Nem tudom mire vélni ezt a feszülést ami itt zajlik!?Fogjuk fel úgy,hogy a végen szereztünk egy pontot!Amúgy meg tényleg nem kell baszogatni egymást!
A játékről meg az véleményem,hogy inkább kapjunk ki szép játékkal,mint ilyen "Chelsea" taktikával fossuk a focit!Persze mi szerencsére nem ezt tesszük,úgy vettem észre.
De ez persze csak az én véleményem! Forza Barca&Gino!!!!
Zoli

Névtelen írta...

+ Vágási Feri a legnagyobb király!