CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2008. okt. 1.

Nem voltunk egy súlycsoportban

Oli e Gino CF -Vato Loco 1:8 (1:3)
Sportcentrum, 15 néző
Oli e Gino CF: Szentendrei - Tolnai, Kertész - Lesták, Szmandra, Horváth
Cserék: Tóth, Schindler, Szabó Z.
Gólszerző: Szmandra
A találkozó előtt kissé bizonytalan volt a hazaiak felállása, hiszen különböző okokból kifolyólag (munkahelyi elfoglaltságok, sérülések, betegségek) úgy tűnt, épp, hogy csak összeáll a Gino CF, de szerencsére végül két cserével is ki tudtak állni a vendég Vato Loco-val szemben. Az ellen a csapat ellen, amely az előző fordulóban - egy esős napon - 9-4-re páholta el a pizzásokat a műfüves pályán, s amely mindössze egy pont veszteséggel, toronymagasan vezeti a 6. osztályt.
Az előzmények ellenére nem ilyedtek meg a narancsmezesek, s okos támadásokkal operáltak az ellen térfelén. Utóbbi persze igazolta klasszisát, így többször is veszélyes lövéseket eresztett meg Szendi kapujára, aki azonban a helyén volt, s ha néha bravúrral is, de hárította azokat. Aztán csak úgy, mint az első meccsen itt is a Gino CF szerezte meg a vezetést: egy gyönyörű támadás végén a jól helyezkedő Szmandrához került a bogyó, aki közelről, nagy erővel lőtte azt a vendégek kapujába. Innentől egy kicsit magasabb fokozatra kapcsolt a bajnokaspiráns, s szinte pillanatok alatt kiegyenlített, majd a vezetést is megszerezte. Mindez nem lett volna baj, ha az első félidő végén - a rosszul felállított sorfal miatt - egy szabadrúgásgóllal nem növelik az előnyüket.
Ez ugyanis annyira megzavarta az addig jól teljesítő Szentendreit, hogy képtelen volt átmenteni formáját a következő félidőre. Ott aztán egyszer rosszul jött ki kapujából, s szabadon hagyta a rövidsarkot, ezután pedig egy kirúgásnál a középpályán elhelyezkedő ellenfél játékosához juttatta a labdát, aki bizony bombagóllal büntetett. Ami innetől jött, az maga volt a papírforma:
Hiába vezettek okos támadásokat a lelkes pizzások, dolgoztak ki helyzeteket, azokat gólra nem tudták váltani, ellenben a védekezésük szétesett és vendég csapat - többek között a kontrákból - folyamatosan tudta növelni előnyét, kialakítva a nagymértékű különbséget.
Kár, pedig egyre jobb volt a Gino CF csapatjátéka, és ez bíztató kell, hogy legyen a hátralévő mérkőzésekre tekintettel, melyeken viszonylag azonos képességű csapatokkal - s a bíróval talán nem - fog megküzdeni a narancsmezes gárda...

7 KOMMENT:

Névtelen írta...

Ha a következő meccseket nem tudjuk elrakni 15:00-ról jóval későbbre, kell egy ideiglenes kapus!!!
Amúgy ezt pár embernek már mondtam, hogy a spori, aki vezette ezt a meccset, tökéletesen egyetértett Sz.P.D. cikkével, hisz ő maga is látta azt az összecsapást. Azt mondta, gyalázat volt, ami ott történt...
Szendi

Névtelen írta...

Szerintem rohadt jól toltuk,de az ellenfél jobb volt.Ha maradnak a 15:00ás kiírások nem tudok részt venni az FIX!papíron 16:00ig melózok!
Csabi is sokat dolgozik amúgy!
Bandi

Névtelen írta...

A jövő hetit semmiképp sem tudjuk eltenni, talán a következőt, mert legalább két héttel előtte kell jelezni a pogány felé (megnéztem). Valahogy megpróbálunk kiállni, ezért kérek mindenkit, hogy kommentben írja meg - el tud -e valahogy jönni a jövő hét keddi meccsre (15.00 Honvéd pálya). Én talán be tudom vállalni (bár a térdem enyhén szólva sem az igazi, s talán a Horváth Gabi is).

Névtelen írta...

Hát amilyen köcsögölős hangulat uralkodik most nálunk a melóhelyen én nem bízok benne nagyon, hogy el tudok menni majd majd 2 órával korábban, mert én 16.30-ig nyomom elvileg!
de mint tudjuk a Csabi is nagyon sokat melózik!

Sch.Tomi

Névtelen írta...

:)
hát, az valószínű, h 7 osztálynyi játékos közül, én vagyok az 1etlen, aki festékesen nyomja, de elárulom, h ilyenkor elkap a William Wallace életérzés, ha ez a játékomon nem is látszik.
Én szerintem meg tudom oldani a 15 nullanullát, mert maszek vagyok, és nem kell annyit dolgoznom, mint Bandinak és Tominak. Cs

Névtelen írta...

Kapus-posztra Vörösházi urat javaslom, (drunken keeper), benne is lenne sztem, csak igazolás kellene az úrnak. szóljon aki tudja, hogy kell...
+++ a Dávidnak miért nincs képe + Szendi, nagyon szép poszter előtt állsz :) Cs

Névtelen írta...

Bogyó:
Nem fog menni a 15:00-ás meccs.
Túl korán van.
Fasz üsse ki a fogát aki erre az időpontra rakta...