CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2008. máj. 22.

Házi góllövőlista

Aktuális állás (2008.05.22.)
Takács Gergely 5 gól
Kauker Gábor 5 gól
Szabó Péter Dániel 4 gól
Tóth András 3 gól
Szabó Zoltán Ernő 2 gól
Horváth Gábor 1 gól
Turányik András 1 gól
Sámpár Zoltán 1 gól

4 KOMMENT:

Névtelen írta...

Igaz nem túl rózsás a helyzetem de jövö héten elmegyek meccsre és remélem hogy törött szárnyakkal küldjük haza ezeket a sirály "madarakat"!!!
Üdv:Brigó(a k..va életbe!!!)

Névtelen írta...

Sőt a Gabesz genyok ellen is tutira ott leszek ha nem jön közbe semmi,remélem Kauker barátom vázolta a helyzetemet de erről mesélhetek ha érdekel valakit de csak a meccsen vagy inkább elötte!!!csöcs:Brix

Névtelen írta...

jól van okééééé!!!!!
akkor az előző hozzászólásom így már semmisnek is tekinthető, így, h jön a Bekkek királya a csatárok réme...
sch.tomi

Névtelen írta...

brigó, örülünk, hogy jössz. majd dumálunk meccs után, ha lesz tíz perced.

tomi, főképp az előző posthoz tett beírásodra reagálnék. tényleg nem állt össze sem a védelem, sem pedig a csatársor. ennek egyértelműen az összeszokatlanság a hiánya, hiszen ezen a szinten nem feltétlenül döntő a technikai tudás (ha összeszokott a csapat).

gondoljunk csak bele, a brigó és a sámpi ritkán tud jönni, tunya ugyebár egyetemista, ezért örülünk, ha jön egyáltalán, gyakorlatilag a schindler-tóth-szabó z. triumvirátus nyomta végig a szezon jelentős részét.

ami a támadó szekciót illeti, ott sem bővelkedünk játékosokban. horváth úr szerencsére többet jön, s úgy érzem kauker gáborral is sokat nyert a csapat, taki jön, amikor jön, meg vagyok ugye én, s nagyjából ennyi. nem egyszer (támadó)csere nélkül nyomtuk végig a meccseket, ami nem egyszerű. annak tudatában meg főleg nem, hogy azért a klasszikus értelemben vett csatár(ok) mellett kell(ene) a középpályára (tudom, hülyén hangzik ez kispályán) meccsenként két-három sokat futó és jól passzoló ember. ebben pedig hiányt szenvedünk, hiszen a horváth gabitól nem várhatjuk, hogy az egész csapatot (ilyen szempontból legalábbis) a hátán vigye. hiányzik kertész úr, s persze délkuti mester is, ha csak a tavalyi keretet nézzük.

ide szeretnénk egyébként igazolni, meg max védőbe és csatárba egy-egy embert.

bocs, ha hosszú voltam.