CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2007. nov. 22.

Évzáró bankett: célegyenesben

Tisztelt Csapattagok!

Ezúton is tudatni szeretnénk mindenkivel, hogy az Oli e Gino CF november 23-án, pénteken 19.30 órai kezdettel tartja évzáró bankettjét a veszprémi Oli e Gino Pizzériában. A vacsora természetesen ingyenes, a gasztronómiai örömök után pedig a méltán híres
Expresszó a cél, ahol Vad Fruttik koncert, majd Enikő-parti várja a bulizásra éhes labdarúgókat. Természetesen a csapat szimpatizánsait, szurkolóit is szívesen látjuk a bulin.

A pénteki dzsemborin kihirdetjük a "2007-es bajnoki szezon legjobbja" címmel meghirdetett közönségszavazás végeredményét is, a győztes értékes ajándékkal, s egy rakat vállveregetéssel lesz gazdagabb. Voksolni péntek este 18 óráig lehet.

Üdvözlettel:
az Oli e Gino CF vezetősége

7 KOMMENT:

Névtelen írta...

Úgy néz ki Szentendrei úr lesz a kiválasztott...

Névtelen írta...

Valaki csúnya tréfát űz velünk... :-)
Szendi

Névtelen írta...

Ja, azt még gyorsan megjegyezném, hogy az a bizonyos "ingyenes" vacsora úgy néz ki (a félreértések elkerülése végett), hogy 15 ezer forintig állja a költségeket a Gino, a többit mi cash-eljük!!! Szóval ennek megfelelően rendelgessen majd mindenki!!! Nem kéne megszopatni egymást... :-)
Szendi

Névtelen írta...

Én a vacsoráról beszéltem, hiszen az ingyenes (kevesebben leszünk, mint 15). A nagy italozást meg mindenki maga állja, kedves Szendi úr, persze téged kivéve, aki a Vetésiben beszedett lóvéból, illetve a Gino mezért beszedett pénzből drinkelsz majd all night long... :D

Névtelen írta...

Nos igen, az én más "tészta" vagyok... :-))
Szendi

Névtelen írta...

asszem gratulálok Szendi barátom...ezt a rendkívül komoly szavazást te nyerted meg...de nem baj, mert jövőre mindenki hoz magával "még egy embert...";-)

Egyébként úgy néz ki, hogy az enikő-party-s, vad fruttis mulatságon már nem tudok részt venni sajna...de addig is jó lesz!!

Este tax:Drimi

Névtelen írta...

miért nem?