CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2007. nov. 1.

Drimi magasra tette a lécet

Freedom - Oli e Gino CF 2:10 (2:4)
Sportcentrum, 20 néző
Vezette.: Mihály A.
Oli e Gino: Szentendrei - Szabó Z., Sámpár - Horváth G. - Takács, Andorka
Cserék: Drimus, Kertész, Szabó P.D.
Gólszerző(k): Takács (3), Sámpár (2), Drimus (2), Horváth G., Kertész, Szabó P.D.
Jó hangulatban készülődött a Freedom elleni összecsapásra az Oli e Gino CF együttese. A gárda a Barbár FC ellen kiválóan bevált három védő-két támadó felállásban kezdett, ám a keményen bekkelő ifjak ellen eleinte nehéz volt eredményesen futballozni. Az előretett labdák többségét céltalanul kivágták, illetve egy-két alkalommal eredényes kontrákat vezettek a nagy "tenniakarás" miatt túlságosan előrhúzódó Gino-védelem ellen.
Az első játékrész egyébként kétségtelenül a Germániában megedződött Sámpár Zoltán megmozdulásairól marad emlékezetes. Amellett, hogy apró hibáktól eltekintve Szabó Zoltánnal kiválóan megoldották a védekezési feladatokat, az ifjabbik Sámpárnak még a támadások segítésére is maradt energiája. Előbb egy Sol Campbell-féle távoli bombával hűtötte le Báróék kedélyeit, majd egy látványos szólót követően közelről lőtt a hálóba.
A második félidőben aztán már nem marad megválaszolatlanul a kérdés: miért is sokkal jobb csapat a Gino CF? Nincs rá jobb szó, alázott a narancs-legénység. A helyszínen megjelent kicsi, de annál lelkesebb szurkolói csoport tagjai jól szórakoztak, hiszen szebbnél szebb, a végletekig kijátszott gólokat szerzett a gárda.
A teljesítményre a koronát az egész találkozón kiválóan futballozó Drimus "Drimi, a mexikói" András tette fel, aki előbb egy kötény-góllal lepte meg a hazaiak megszeppent hálóőrét, majd a drukkerek hangos éljenzése közepette átvette az előrepasszolt labdát, majd egy hanyag mozdulattal átpörgette a kicsúszó kapus fölött. K.O. Drimi magasra tette a lécet...

7 KOMMENT:

Névtelen írta...

Grat srácok!

Névtelen írta...

Köszi T!!! :-)
Ééééés igen, ötödikek lettünk!!!
Lehet ünnepelni!
Szendi

Névtelen írta...

zsííííír

Névtelen írta...

KÖSZ Srácok, h rám nem si lehet szavazni!!!- ez elmond mindent!
Kösz Még1x!
Sch.T.

Névtelen írta...

bocsesz, bocsesz, bocsesz,bocsesz,bocsesz...basszuskulcs...tudtam, h valakit ki fogok hagyni. lyukas az agyam. bocsesz, bocsesz,bocsesz...

Névtelen írta...

Mér' Tomi? Te nálunk játszol??? :-))
Szendi

Névtelen írta...

gratulálok a csapatnak szép teljesítményt értettek el.