CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2007. okt. 30.

Infómorzsák

És ha már a friss híreknél tartunk, engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy-két, a csapat szempontjából mindenképp fontos infómorzsát. Ki így, ki úgy (ki sehogy) véleményezte a bankett helyszínére tett javaslatokat, így körvonalazódni kezd a dolog.


Tehát, első blikkre kitűznénk november 17-ét (szombat) az évzáró Gino-buli időpontjául. Nyitás este nyolc körül névadó szponzorunknál, az Oli e Gino pizzériában lenne, ahonnan a vacsora elfogyasztását követően indulnánk tovább egy közöset partizni. Részletek később, akinek nem jó, kérem mielőbb jelezze kommentben, hogy megtaláljuk a lehető legjobb időpontot, hiszen a bankett úgy az igazi, ha minden csapattag jelen van.


Többen érdeklődtetek már az utóbbi hetekben a téli teremfoci ügyében. Nos, jó hírekkel szolgálhatok, hiszen tavalyhoz hasonlóan ezúttal is heti két alkalommal tudjuk rúgni a bőrt. Az időpontok sem változtak, hiszen HÉTFŐNKÉNT ESTE 9 ÓRÁTÓL A VETÉSI GIMNÁZIUM TORNACSARNOKÁBAN focizunk jelen állás szerint egy harmadosztályú csapat ellen, míg SZERDÁNKÉNT ESTE 8-TÓL 10 ÓRÁIG A MÁRCIUS 15. ÚTI SPORTCSARNOKBAN lesz foci, két másik csapat (az egyik a Reumás Higanyok) részvételével. Azért két óra, mert három csapat lesz, s 10 percenként váltjuk majd egymást.

2 KOMMENT:

Névtelen írta...

ezek szerint mindenkinek jó a november 17-e

Névtelen írta...

ha mindenkinek jó akkor rajtam ne muljon.nekem is ok a 17,aztán max másnaposan megyek vasárnap meccsre :D

üdv mindenkinek:taki