CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2007. szept. 12.

A tuflák térdgépes és társai...

Sprint - Oli e Gino CF 3:3 (2:2)
Honvéd-pálya, 25 néző

Az utolsó helyezett otthonában a hazai játékosok rendkívül megnehezítették a tartalékosan felálló vendégek dolgát, főként durva szabálytalanságaiknak köszönhetően, melyeket az erősen nyugdíjaskorban járó bírósporttárs csak ritkán észlelt. Ennek ellenére számos gólhelyzetet dolgoztak ki az épkézláb csatárok nélkül felálló "pizzások", csak éppen azok kihasználásával akadt egy "kis" probléma (Andorka bombagólja viszont mindenképpen dicséretet érdemel). Ugyanakkor a csoport utolsó helyén álló sárgamezesek - főként a védelem katasztrofális hibáit kihasználva - előtt is akadt néhány gólszerzési lehetőség, ám a kissé bizonytalan, de mégis bravúrosan védő Szabó eszén több alkalommal sem tudtak túljárni.
Összességében igazságos eredmény született, ugyanakkor ennél sokkal többre lesz szükség ma a Sportcentrumban a Sprintnél valamivel nagyobb játékerőt képviselő Reumás higanyok ellen, akik tavaly megleckéztették a szétszórtan játszó Gino CF-et.
A csapat tagjai reményüket fejezték ki azzal kapcsolatosan, hogy az ötmeccses eltiltását töltő tehetség, Szabó Péter Dániel, rendkívül felelősségteljes munkája ellenére kilátogat majd a mérkőzésre, hiszen már puszta jelenléte is nagyot dobhat a játékosok teljesítményén. Ma este hét órakor az is eldőlhet, hogy az Oli e Gino CF méltó joggal pályázik-e a hatod osztályban vaó szereplésre...
Hajrá Gino CF!!!

2 KOMMENT:

Névtelen írta...

No, ez szép volt! Ki a szerző? Csak nem egy újságíró múlttal is rendelkező "pizzás"?

Névtelen írta...

Lélekben veletek!
Go Gino!
Üdv:T