CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2007. szept. 13.

Tartalékos küzdelem, magabiztos siker

Reumás Higanyok - Oli e Gino CF 2:4 (1:0)
Sportcentrum, 30 néző
Oli e Gino CF: Szabó D. - Szabó Z., Sámpár - Schindler, Kertész - Andorka
Csere: Drimus
Gólszerző(k): Andorka (2), Sámpár, Szabó Z.
A revanstól fűtve lépett a Jutasi úti salakos szentélybe szerdán este a Gino CF. Az ellenfél a Reumás Higanyok együttese volt, akik ugyebár nem annyira jók, mi mégis kikaptunk tőlük tavasszal 2:1-re. Úgyhogy ezúttal győzni kellett minden áron. Még akkor is, ha sérülés, illetve eltiltás miatt hiányzott a narancsoktól Taki, Brigó, Délkuti mester, Szendi, Horváth Gabi és Szabó P.D.
Ennek megfelelően, a visszavágás reményével kezdte a meccset a Gino CF, ám az első játékrészben főképp a nagy küzdelem dominált. Helyzetekig ugyan eljutott a gárda, ám a kéőbb főszereplővé váló Andorka ekkor még nem rezgette meg az ellenfél hálóját. Nem úgy a higanyok, akik egy ellentámadást követően, kihasználva az egyébként kiválóan védő Szabó Dávid, s védelem hibáját, betaláltak. Fékidőben 1:0 oda.
A fordulás után aztán szép lassan felőrölték a "pizzások" a szokás szerint tulok stílusban futballozó Dobos Jani vezette higanyokat, s Andorka szemfüles találata után beindult a Gino-henger. Két szemrevaló kontra - amelyekből dajcslandból visszatérő Sámpár és Szabó Z. voltak eredményesek -, s még egy Andorka-találat megpecsételte az ellenfél sorsát. Ugyan egy szépségdíjas találattal még kozmetikázni tudták az eredményt, ám a vége így is magabiztos győzelem. Gratuláció jár a pályára lépő futballisták mindegyikének, különösképp a betegen is átlagon felülit nyújtó Kertész úrnak, aki ismét magasra tette a lécet...

4 KOMMENT:

Névtelen írta...

Azért ez a post is elég jóra sikeredett... :-)
Pedig nem is én voltam... Jövő héten is hajrá Gino!

Szendi

Névtelen írta...

Nah de srácok, Nem Zoltán barátomtól szeretném elvenni a találatot,de...:)

Névtelen írta...

ki voltál névtelen?

Névtelen írta...

Élvezetes, szórakoztató meccs volt.
Csak így tovább!

Taibi