CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2007. jún. 22.

Nem zörög a haraszt...

Nos, nem szeretnék virtuális "osztóarénát" kovácsolni a blogból, de néhány dolgot azért tisztázni kell Szentendrei úr beírását követően. Az első, hogy újságíróhoz méltóképp csúsztatott az általam elmondottakat illetően. Én csupán azt javasoltam, hogy a jövőben ne cseréljünk szünetben kapust, mert hiába a becsülendő szándék, bemelegítés nélkül még senki sem tett csodát egyetlen sportágban sem. Ez egyébként tisztán látszott Zoltánunk teljesítményén is, hiszen az első 4-5 perc bizonytalansága után nagy védéseket mutatott be (persze ezt is elmondtam, de a mi ex-zsurnalisztánk nagy indulatában véletlenül elfelejtette lejegyezni). És igen, ha más kritizálhat - mert azért böcsülettel kapom én is az osztást - , akkor tessék elviselni a kritikát, mert azért azt talán egyikünk sem vitatja, hogy vannak még hibák. A Dávid mezőnybeli szerepeltetéséről pedig az a véleményem, hogy őt elsősorban kapusnak igazoltuk, nem pedig csatárnak. Az, hogy egy alkalommal a szűk keret miatt kint szerepelt, csupán alkalmi volt. Félreértés ne essék, nála sem a szándékkal van a gond, sokkal inkább azzal, hogy amikor partiban van a csapat az ellenféllel (4:2-re álltunk, s helyzeteink voltak), ne jöjjön be még egy nagydarab pasi előre, mert összeomlik a gárda védekezése és támadása egyaránt. Mindezt persze azután, hogy megkjérdezett, s mondtam, hogy várjon egy kicsit, majd cserél velem. Erre bejött. Ami a hiányzókat illeti, sajnos nem tudok mit tenni az ügyükben. A véleményemhez mindenesetre tartom magam, még ha ez konfliktust is szül néha. Részemről a téma lezárva, ha továbbra is ez a stílus lesz a mérvadó, kereshettek új csapatkapitányt.

3 KOMMENT:

Névtelen írta...

Hali!
Én Örülnék, ha nem külön egymásba keresnénk a hibát, hanem kollektíven mindenkiben!Mert a vége az lesz , hogy már nem fogunk kűzdeni se, főleg nem egymásért!
Engem spec. csak az érdekel, hogy mikor lesz a köv. meccs és , hogy mindenki tegye oda magát amennyire csak tellik tőle!!!(ezzel mondjuk nem volt eddig semmi gond, amiért szeretek is veletek együtt játszani)
Egy Csapategységért Aggódó Újonc!!!

Névtelen írta...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Névtelen írta...

Hát...

úgy látom semmi sem változott.

Kár.

Taibi