CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2009. ápr. 15.

Gól nélkül nem megy

Oli e Gino CF - PE Horny Piles 0:1 (0:0)
Sportcentrum, 20 néző
Oli e Gino CF: Vörösházi - Sámpár, Schindler - Kauker, Tolnai - Lesták
Cserék: Szabó Z. (c), Kertész, Szmandra, Tóth

A tabella felső régiójában tanyázó, az elmúlt fordulóban 11:0-ás győzelmet arató PE Horny Piles gárdáját látta vendégül a Gino CF a Sportcentrumban. A mérkőzés nem kezdődött túl jól, a sárga mezben játszó vendégek kissé beszorították az újfent hatalmas szívvel küzdő, ám nem egyszer komoly taktikai és technikai hibákat védő házigazdákat. Csupán az egész meccsen kiváló teljesítményt nyújtó, közfelkiáltásra a kapu "fekete párducának" megválasztott Vörösházinak köszönhette a csapat, hogy gól nélkül zárta a Gino az elsú játékrészt.

Fordulás után aztán kissé feléledt a csapat, a szorításból kitörve sorra vezette a támadásokat a narancs mezes egylet. Különösképp a center poszton jól kevergető Szmandra volt elemében, ám gólt szerezni sem ő, sem pedig a nagy helyzetben hibázó Kauker sem tudott. Ahogy ilyenkor lenni szokott, az ellenfél betalált. Egy Tolnain megpattanó lövés ellen tehetetlen volt Vörösházi is, az 1:0-ás vezetést pedig a végső erőtartalékait felszabadító Gino ellen is meg tudta őrizni a PE Horny Piles.

Nincs mese, jövő héten javítani kell, ehhez nagy segítséget nyújthat új labdarúgónk Novothny Soma, s persze a visszatérő Horváth Gábor és Szabó Péter Dániel is.        

6 KOMMENT:

Névtelen írta...

Kár volt a tegnapiért...
a kimaradtak is pont az első (támadó) szekciónkat erősítik, úgyhogy hajrá srácok.
megjegyzem, hogy én a jelen lévő aranylábú csatársporttársaimmal is meg voltam elégedve, de őket is igencsak szorongatták a védők...
Somára nagyon kíváncsi vagyok, várom a bemutatkozását, sok jót hallottam már róla...
(talán neki sikerül majd passzolni egyet-kettőt, mert eddig a játéknak ezen része nem nagyon ment nekem:))

STomi

Névtelen írta...

Szerintem hajtottunk becsülettel tegnap!Ráadásul az ellenfél egy hipergagyi gólt szerzett!Nem baj jövő héten nyerünk!
Forza Gino!
Zoli

Névtelen írta...

Először is mindenkinek a játékát meg szeretném köszönni,ugyanis akarat és játékszellem nélkül nem ment volna.Sajnos elvesztettük,de mindenki tudta,hogy mi a dolga(főleg a védekezés erőltetésében)és ennek köszönhető,hogy nem kaptunk többet! A támadásoknál nem volt szerencsénk,pedig volt egy pár szép helyzetünk és a srácok is igazán kitettek magukért! Mindezek mellett hiányoztak a támadó pozícióinkról is! Na és a gól...hmm. Szóval én nem aggódom,mert 1 kis odafigyeléssel a következő szezont 1 kategóriával feljebb kezdjük majd!!!
Graula mindenkinek és hajrá,csak így tovább!

V.Tomi

Névtelen írta...

azzzesküdtszék visszavonult, napok óta heves vita hangjai hallatszanak a teremből, persze érthető, hiszen SzabóZ magabiztosan és sallangmentesen cáfolt minden koholt vádat, azonban nagy a nyomás a hatalom részéről, a kirakatper az itélethírdetéssel folytatódik. A védelem a záróbeszédében kifejtette, h a Gino CF ártatlan, valójában maga a sértett, a hiba a rendszerben, illetve annak elavultságában keresendő.
Bírósági informátorunk szerint SzabóZ több hölgy-esküdt szívét is megdobogtatta, így kedvező ítélet várható.

...And justice for all

Névtelen írta...

Ahogy elnézem már vissza is vonták a büntetést, nem???
Szendi
Holnap pedig csak a győzelem az elfogadható!!! :-)
Forza Gino!

Névtelen írta...

Hát én sajnos nem tudok ma részt venni a mérkőzésen, remélem azért nélkülem is helytálltok majd srácok! :)
STomi