CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2008. jún. 18.

Csodák pedig léteznek...

Postamester - Oli e Gino CF 2:6 (1:2)
Sportcentrum, 20 néző
Oli e Gino CF: Szentendrei Z. - Tóth A., Schindler T. - Kauker G., Turányik A. - Kertész Cs.
Cserék: Sámpár Z.
Gólszerzők: Turányik A. 3, Sámpár Z. 1, Kauker G. 1, ?1

A meccs előtt derült ki, hogy a múlt heti elmaradt mérkőzéspótló összecsapást "jóváírták" a pizzásoknak, akik így elmozdultak a biztos kiesést jelentő utolsó helyről. Ez valamelyest jó előjelnek bizonyult a hazai pályán játszó, eddig nagyjából 50%-os teljesítményt nyújtó Postamester ellen, az viszont már kevésbé, hogy megint csak épp, hogy megvolt a narancsmezes Gino CF, "köszönhetően" bizonyos egészségügyi problémáknak, valamint munkahelyi elfoglaltságoknak. Ennek ellenére a vendégcsapat szerzett vezetést rögtön a meccs elején: Turányik A. iramodott meg középen, kapott egy kiváló passzt, majd elegánsan helyezte a labdát az ellenfél kapujának bal alsó sarkába. Eközben Sámpár Z. is megérkezett a helyszínre, de röviddel ezután egyenlített a nem túl fényesen játszó, kulcsembereit nélkülöző postáscsapat: egy védelmi hibát követően az ellenfélhez került a labda és a kilences környéki kavarodás után, takarásból lőhettek védhetetlenül Szendi hálójába. Félő volt, hogy a pizzások megint összeomlanak, mint ezt megelőzően oly sokszor, de nem ez történt. Az első félidő vége előtt sikerült még egy gólt szerezniük, így előnnyel vonulhattak pihenőre a bírói sípszó után.
A második félidőben aztán beindult az eddig mélyen alvó Gino henger: a hazai csapat gyenge támadásait sikerült rendre megszűrni, melyekből aztán megállás nélkül veszélyes kontrákat vezettek, majd folyamatosan növelték előnyüket, Turányik A. mesterhármast ért el. A vége felé ugyan még betalált a Postamester a kinyíló Gino védelem eladott labdájából, de ez már csak alamizsna volt.
Rég lehetett látni ilyen meccset, ahol nem az Oli e Gino CF játékosai bizonytalankodnak, veszítenek el labdákat, passzolnak rosszul, nem találják egymást a pályán. És az sem lehet magyarázat, hogy az ellenfélnél az egyik, amúgy igen jó csatárnak kellet végig a kapuban állnia.
Reméljük, hogy a jövő heti utolsó, az aprítómester Dobos Janival felálló, örök mumus Reumás higanyok elleni meccset is hasonlóan jó teljesítménnyel sikerül "behúzni", hisz azzal a győzelemmel a hatodosztály 8. vagy 9. helyén nyaralhatna a pizzás csapat.

5 KOMMENT:

Névtelen írta...

Gratulálok a csapatnak, talán elkezdünk végre kimászni a gödörből. A három ponttal (amit a Pogány nem könyvelt le, hanem a 6:2-es győzelmet a Postamesternek adta - már írtam neki)négy csapatot megelőzve egészen a 9. helyre lépett fel az Oli e Gino. Ha jövő héten sikerül megverni a már korábban is legyőzött Reumás Higanyokat, biztos bentmaradó helyen nyaral a csapat. FORZA GINO!!!

Névtelen írta...

1-et én is lőttem!
Kauker

Névtelen írta...

Sziasztok!
Elöször is gratulálnék a meccshez másrészt az oldalért. Jó látni egy ilyen lekes gárdát.

A "Jó az X is" 69es számú játékosa voltam. További szép sporteredményket összel találkozunk! pacsi

Névtelen írta...

köszi pacsi, ősszel összecsapunk, addig nektek is sok sikert!

Névtelen írta...

Szevasztok!
A Pogány még mindig nem írta be nekünk a 3 pontot a postamester ellen,csak átírta ginos győzelemre!Szólni kéne neki,h ne legyen már ilyen böszme!:D
Kauker voltam