CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2008. máj. 27.

Majdnem

Oli e Gino CF - Sirály Pizzéria 3:3 (2:0)
Sportcentrum, 10 néző
Oli e Gino CF: Szabó D. - Bálint, Turányik - Kauker, Takács, Szabó P.D.
Cserék: Szabó Z., Tóth, Horváth G.
Gólszerzők: Turányik, Takács, Szabó P.D.

Rossz formában érkezett a bajnoki tabella második helyezettje ellen vívott mérkőzésre a Gino CF, hiszen a csapat az utóbbi időben bizony nem muzsikált túl fényesen. Ennek persze - amellett, hogy a játék sem ment igazán - megvan a maga oka, hiszen néhány ember kivételével a csapat tagsága munkahelyi és egyéb elfoglaltságok miatt rendre hiányzik a meccsekről. Cserék nélkül meg nem megy ugye, még az oly spártai fizikumú Gino-legényeknek sem, mint amilyenek mi vagyunk.

A Sirály elleni meccs egyébként jól indult, az első játékrészben a visszatérő Brigó jól irányította védelmet, s középpályás védekezést is kifogástalanul megoldotta a csapat. Az ellencsapások közül két alkalommal is gólt tudott szerezni a hazai gárda, előbb Tunya szemfüles fejese, majd Takács éles szögből elért találata rezegtette meg az ellenfél hálóját.

Ki is akadtak rendesen, ment a fortyogás az ellentáborban, ahol egy önjelölt (valljuk be, kissé sittes kinézetű) edző, kissé borvirágos tekintettel, nem éppen irodalmi stílusban szórta a szitkokat a pályán lévő "sirályokra".

A második félidőre aztán - talán a folyamatos basztatás hatására - fel is javult az ellenfél, így a z Oli e Gino CF néhány egyébként veszélyes kontrától eltekintve védekezésre kényszerült. Tíz perccel a meccs vége előtt tört meg a jég, egy jól eltalált lövéssel egyenlített a Sirály Pizzéria csapata, majd egy szerencsétlen mozdulatot követően az amúgy jól teljesítő Tóth Bandi hátáról a bravúrt bravúrra halmozó Szabó Dávid kapujába pattant a labda.

Az egyenlítés ugyan meghozta a kissé tuflák parasztul viselkedő ellenfél (tisztelet a kivételnek Ferike) játékkedvét, ám egy perccel a vége előtt mégis a Gino szerzett gólt, Tóth passzából Szabó P.D. lőtte ki a rövid sarkot.

Már mindenki azt hitte, hogy megvan a győzelem, talán fél perc volt hátra, amikor a Gino hatosa előtt szabadrúgáshoz jutott a Sirály. Az egész mérkőzés során tompa módon viselkedő parasztgyerek állt oda persze, s sajnos az iq-bajnoknak szerencséje is volt, hiszen a sorfalról a kapuba pördült a labda. Így a vége döntetlen, ami jó, de könnyen meglehetett volna a győzelem.

3 KOMMENT:

Névtelen írta...

Kár az elhullajtott pontokért, de akkor is hatalmas GRATULA a csapatnak! Ennyit jelent, ha majdnem mindeni jelen van...
Hajrá Gino!!!
Szendi

Névtelen írta...

bárcsak én is ott lehetnék néha...hiányoztok ám pizzahuszárock!!:D

Jó hajtós kis meccs lehetett, még sok ilyet srácok, a következőt tutira behúzzátok!!

Üdv:
Drimi

Unknown írta...

Miért van az,hogy nincs ott a nevem a gólszerzők között?:)
Bandi