CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2008. máj. 6.

Elbasztuk

Blue Light FC - Oli e Gino CF 6:4 (2:1)
Dózsa-pálya, 15 néző
Oli e Gino CF: Szabó D. - Szabó Z., Schindler - Sámpár, Horváth - Szabó P.D.
Csere: Kauker
Gólszerző(k): Szabó Z., Sámpár, Szabó P.D. (2)
Az utóbbi hetek álmos kezdését prezentálta a Blue Light ellen is a Gino, sem a védekezés, sem pedig a támadás nem állt össze igazán. Szabó Zoltán szabadrúgásból elért bomabagóljával ugyan vezetést szereztek a narancs-legények, ám egy percen belül egyenlíteni tudott a rendőrgárda, majd egy védelmi megingást kihasználva a vezetést is megszerezték.
A második játékrészben aztán próbált magasabb fokozatba kapcsolni az Oli e Gino, ám a nagy akarásnak nyögés lett a vége, az előrehúzódó védelem mögé kerülve több ízben is gólt tudottt szerezni a Blue Light FC. Az utolsó tíz percre ugyan kissé összeszedte magát a csapat, Sámpár Zoltán gólja és Szabó Péter Dániel duplázása révén még a döntetlen is elérhető közelségbe került, ám egy újabb védelmi hiba, s az ebből következő gól szertefoszlatta a végére feléledő Gino reményeit.
A tanulság: előbb kell elkezdeni pörögni. Sebaj, lesz ez jobb is. A Horváth Kert FC klubigazgatójának, illetve a sérülés miatt még mindig hiányzó Kertész úrnak meg köszönjük a szurkolást.

2 KOMMENT:

Névtelen írta...

Köszönöm szépen a megemlítést sajnálattal látom,hogy nem sikerült megfordítani a meccset.Pedig ez a csapat nem volt semmivel jobb nálatok,de hát ilyen a futball.Hát igen a védekezésen még van mit csiszolni.Jó a kép na csá LANYA

Névtelen írta...

Köszi Lanya. Hát, ez van. Sajnos keveset játszottunk együtt a téli holtszezonban, így folyamatosan rosszul váltunk védekezésben. Ez van. Majd ha átigazolsz... :D