CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2008. ápr. 8.

Harcos iksz

Júújj - Oli e Gino CF 4:4 (2:3)
Egyetemi stadion, 10 néző
Oli e Gino CF: Szabó D. - Bálint, Schindler - Horváth, Kauker - Szabó P.D.
Cserék: Tóth, Szabó Z.
Gólszerző(k): Horváth, Szabó P.D., Szabó Z., Kauker
Az előző heti pihenést követően ezúttal idegenbe látogatott a bajnokságot győzelemmel kezdő Oli e Gino CF együttese. Az ellenfél a gyors, lendületes futballjáról elhíresült Júújj csapat volt, akik ugyan a legutóbbi fordulóban ikszeltek az általunk legyőzött "higanyokkal", ám ettől függetlenül a találkozó igen nehéznek ígérkezett.
Rövid ismerkedést követően a narancs-legénység ragadta magához a kezdeményezést, a Kauker-Szabó támadópáros több ízben is majdnem a védők mögé került, az első találatot mégis a hosszú idő után visszatérő Horváth Gábor jegyezte, aki saját térfeléről megindulva cselezte át magát a piros gárda védelmén, majd védhetetlen gólt ragasztott a jobb alsó sarokba.
Alig telt el egy perc már egyenlített is a Júújj, így ismét a Gino támadóin volt a sor. Egy megugrást követően Szabó P.D. két védő között talált a hálóba, így ismét a "pizzásoknál" volt az előny. Nem sokáig, mert az ellenfél addig-addig tologatta a labdát, míg újra gólt szereztek, s csupán a Júújj ellen legutóbb is hatalmasat játszó Szabó Zé cimbalomszögből lőtt bomgagóljának volt köszönhető, hogy a szünetre minimális előnnyel vonulhatott az Oli e Gino CF.
A második játékrészben aztán a kissé elfáradó narancs gárda átadta a kezdeményezést a piros "seregnek", akik jöttek is előre becsülettel, mígnem egy szemfüles ellenakciót követően Kauker megduplázta az előnyt. A Júújj erre még harciasabb rohamokat kezdeményezett, ám a Brigó vezette védelem egy-két egyéni hibától eltekintve (hogy kik, azt most ne firtassuk) jól állta a sarat, míg a támadó szekció előtt több ízben is komoly gólszerzési lehetőségek adódtak (sajnos vagy a kapus védett vagy belevetődtek a lövésekbe).
Végül azonban a Júújj nagy nyomásának meglett az eredménye, egalizálták az állást, s mivel a szezon eddigi legjobb játékát mutató Gino CF-nek nem sikerült betalálnia, 4:4-es, tegyük hozzá igazságos döntetlennel ért véget a találkozó.

5 KOMMENT:

Névtelen írta...

sziasztok!

ezuton is szeretnék elnézést kérni távolmaradásom miatt,csak elhúzódott a meló és nem tudtam lelépni.:( de jövő 7en ígérem már ujra vagyok.
gratulálok a csapatnak!

üdv.:Taki

Névtelen írta...

Köszi Taki. Hiányoztál nagyon a csatársorból.

Persze, persze megbocsátunk, ha jövő héten "2 gól+2 gólpassz"-játékot mutatsz be. :D

Névtelen írta...

abszolut nem magasak az elvárásaid,de igyekszem teljasíteni:P

Névtelen írta...

Azért gratulálok a csapatnak nem is kezdtettek rosszul ez biztos a kemény felkészülésnek köszönhető. üdv a szerdai Laci a nagydarab kiabálos

Névtelen írta...

HAJRÁ GINO!!!!!!!