CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2008. márc. 25.

Nyögvenyelős győzelem

1. forduló
Oli e Gino CF - Reumás Higanyok 5:4 (2:1)

Sportcentrum, 10 néző
Oli e Gino CF: Szentendrei - Schindler, Tóth - Kauker, Takács - Szabó P.D.
Cserék: Szabó Z., Szabó D.(kapus)
Gólszerző(k): Kauker (2), Takács, Tóth, Szabó P.D.

A 2008-as bajnoki idény első játéknapján téliesen csípős idő fogadta a holtszezonban jelentősen átalakult Gino CF együttesét. A védelembe érkezett Tóth András, s a támadósorba igazolt Kauker Gábor is a kezdőcsapatban kapott helyett.

Jól kezdett a narancs legénység, ám a mezőnyfölény meddőnek bizonyult, csupán helyzetekig jutottak a csatárok, az ellenfél egy-egy kontrája (az egyikből gól is született) azonban jelezte, hogy azért vigyázni kell a nagy lelkesedés miatt hátul kissé labilis védelemnek. Taki szépségdíjas szabadrúgásgólja, majd az első Gino-meccsén igen agilisan játszó Kauker "ficakba" lőtt találata a Gino CF félidei vezetését eredményezte.


A második játékrészben felváltva estek a gólok. Tóth Bandi és Szabó P.D. góljaival előbb 4:1-re elhúzott a narancssárga csapat, majd a bravúrokat is bemutató Szentendrei két hibája folytán 4:3-ra módosult az állás.

A hajrá igen izgalmasan alakult, a szemfüles Kauker 5:3-at jelentő találatát követően kissé kiengedett a Gino, az időközben gólt szerző Higanyok pedig vérszemet kaptak, s be kell vallani, nehéz perceket élt át a Gino-védelem.

Végül azonban Szentendrei hatalmas bravúrjának köszönhetően 5:4-re megnyerte a szezon első, tegyük hozzá presztízsmeccsét az Oli e Gino CF, így optimistán várhatja a folytatást a gárda.

9 KOMMENT:

Névtelen írta...

Gratula Srácok!!

Drimi

Névtelen írta...

Azért hiányzott ám egy jó Drimus a közzéppályáról!

Névtelen írta...

Hajrá Fiúk!

Taibi

Névtelen írta...

Szép volt gyerekek!
Dara kis meccs lehetett :D

Névtelen írta...

Köszi Peti

Nekem is hiányzik már egy kis football...:D

drim

Névtelen írta...

Szép volt srácok! Így tovább!
Kösz Pít, de azért ennyire nem voltam jó... :-D
Szendi

Névtelen írta...

hát még ha az élő szövet fémvászon is visszatér, lessz ne mulass a kispadon :) Cs

Névtelen írta...

Csak már visszatérne! Nagyon várunk a pályán, hiányzik a csapat támadási repertoárjából a védők között átkígyózó Cs-fegyver!

Névtelen írta...

:) Cs