CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2007. szept. 27.

Fontos siker a sötétben

Oli e Gino CF - Postamester 1:4
Két találkozót abszolvált a Gino CF együttese a héten. Hétfőn este a tabella harmadik helyén tanyázó Postamester ellen lépett pályára a narancs társulat, sajnos sikertelenül. A Szabó D. - Turányik, Sámpár - Kertész, Andorka - Szabó P.D. összeállításban kezdő "pizzások" ugyan komoly küzdelemre késztették a bajnoki címért is harcban lévő postásokat, ám súlyos egyéni hibák megpecsételték a csapat sorsát. Érdemes azért hozzátenni, hogy a szerencse sem állt a narancsszínű brigád mellé, hiszen helyzetek tömkelege végződött kapufával, suhant el a labda centiméterekkel a kapu mellett, de több ízben kellett hárítania a kapusnak is. A meccs egyetlen hazai, s tegyük hozzá szépségdíjas gólját Andorka mesteri passzából az eltiltás után visszatérő Szabó P.D szerezte.
FC Mega - Oli e Gino CF 1:3
Szerdán idegenben kellet bizonyítani a gárdának, az egy hellyel mögöttük lévő, azonos pontszámmal álló FC Mega vendégeként. A találkozó jól indult, öt perc elteltével a házi gólkirály Andorka duplájával, s Drimus szemfüles találatával már 3:0-ra vezetett a Horváth G. és Kertész által irányított Gino CF. Villanyvilágítás híján a második játékrészben már szinte koromsötétben kellett volna bizonyítania az együttesnek, ám a sportszerűtlen, rendszeresen alattomos szabálytalanságokkaél operáló hazaiak miatt ez nem sikerülhetett. Erejükből ugyanakkor így is csak a szépítésre futotta. A humoros hangulatban fújó spori, név szerint Mihály Bandi a második játékrész közepén aztán véget vetett a komolytalanná váló összecsapásnak, amelyen így fontos három pontot szerzett a sérülésektől tizedelt Gino. A gárda megerősítette ötödik helyét a bajnoki tabellán, így eséllyel pályázik a hatodosztályba való feljutásra.

2 KOMMENT:

Névtelen írta...

szurkolók a csapatnak ,hogy meglegyen a hatod osztály,elég necces lesz ugyhogy oda kell figyelni.mindig nézzlek titteket,és szurkolok a feljutásért.egy régi spann a horváth-kert fc-ből

Névtelen írta...

Köszönjük a buzdítást! :-)
Én is kibaszottul örülök, hogy megb**tátok a Megát, nagyon kellett a siker!
Jövő héten már visszatérek, remélem, jól szereplünk a továbbiakban is!
Szendi from Bulgaria