CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2007. máj. 31.

Rewiew

Szevasztok kedves pajtásim!

Először is mielőbbi gyógyulást kívánunk Délkuti csapattársnak, akinek sajnálatos módon elszakadt a bal bokaszalagja...Úgy közlekedik jelenleg a lakásban, mintha ugrálókötelezne, az alsó szomszéd ezt nyilván tolerálja... :)

Másodsorban szeretnék elnézést kérni a tegnapi teljesítményemért, mert kritikán aluli volt, és ha jobban játszom, talán nyerünk...igazából már mindegy, de azért így jobb.

A következő meccsen sokkal jobb teljesítmény kell tőlem is, és a csapat többi tagjától is, szóval jövő szerdán MINDENT BELE!!

Üdv mindenkinek : aborzasztóanrossz Andris

4 KOMMENT:

Névtelen írta...

Kitartást és mielőbbi gyógyulást Kívánok én is ezúton Péter barátunknak!Aztán nem elkeseredni ám nekem ez sajnos benne van...Ezekután érted is küzdünk majd még nagyobb odaadással!!!
Üdv:
SCh.Tomi

Névtelen írta...

Jobbulást Peti!
Bár kitartónak kell lenned, mert egy ilyen dodog nem egyről a kettőre jön rendbe, de vígasztaljon az a tudat, hogy egy nagyszerű csapat várja egy még nagyszerűbb sportember visszatérését!
Maradok tisztelettel:
"Bármégnemginocfesdenemsokáraazzáváló"
T

Névtelen írta...

Ezúton is jobbulást Peti!

Remélem a rehabilitáció után újra régi fényedben tündökölsz!

Üdv: Taibi

Névtelen írta...

Lejkó mester majd összerakja faszán és még ebben a szezonban pályára lépsz Pít, ne aggódj! Andris te meg nem bosszankodj, szerdán majd javítasz!