CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2007. máj. 14.

Kispályás tornák előtt

Eleddig nem említettem, ettől függetlenül mindenkinek érdemes tudnia, hogy a bajnoki meccsek mellett két kispályás labdarúgó tornán is elindul az Oli E Gino CF az elkövetkező hetekben.
Május 19-én, azaz most szombaton
a városi civil-nap keretében rendeznek egy kisebbfajta tornát, ahol ugyan nem Gino CF néven, hanem a Jeruzsálemhegyi Baráti Kör nevében kellene bizonyítanunk. Délelőtt lesz a kispályás torna, ha jól tudom a Honvéd-pályán. Lesznek vendégjátékosok is a gárdában, de alapvetően a bajnokságban brillírozó együttesre épül a csapat. Ezen egyébként a nagybátyám (Heiter Sándor, a JBK elnöke) külön kérésére indulunk(mivel a csapatból jónéhányan a jeruzsálemhegyi városrészben lakunk), utána pedig bográcsban készült halászlére vendégelnek meg minket (ha megnyerjük, még egy-két sör is becsúszhat). Ha megkérhetem, legkésőbb a szerdai meccsen mindenki jelezze, hogy tud -e jönni avagy sem(le kell adnom a létszámot, mert kapunk JBK pólót is).

Egy héttel később, május 26-án (szombaton)
a II.Prosztó Futball Kupán kell teljesítenünk, akkor már Gino CF néven. Aki már ősszel is a csapatban volt, talán emlékszik az évzáró bulit megelőző, szép emlékű győri tornára. Nos, ez annak lesz a folytatása. Szombaton de. 10-kor kezdünk, a helyszín a városi stadion műfüves pályája.
Persze ma este foci a Vetésiben, szerdán meg bajnoki.